Samenwerking

De Gouden Poort werkt samen met professionals uit de regio om zo de kinderen te ondersteunen in het nemen van de kleine en grote ‘hobbels’ van het leven.

 

Kinderopvang en speltherapie hand in hand

Samenwerking met Kinderdagverblijf het Kabouterbos

Voor de leidsters staat spelen voor de kinderen op nummer één. De Gouden Poort helpt om de goede voorwaarden te scheppen zodat een kind tot spelen komt. Ook ondersteunt ze op individueel kindniveau. Meer weten over het kinderdagverblijf, kijk dan hier.

 

Bang voor de tandarts

Samenwerking met Top Dental

Een bezoek aan de tandarts is voor velen van ons geen pretje, ook voor kinderen speelt dit een rol. Neemt de angst dusdanige vormen aan dat het de behandeling in de weg zit dan kan speltherapie ondersteuning bieden.

Voor meer informatie over de tandartspraktijk, kijk op Top Dental.

De wereld ligt aan je voeten

Vakantiekamp in de zomer

Speciaal voor kinderen van 8 t/m 15 jaar organiseren we een kamp. Een kamp waarbij de kinderen zich ontwikkelen op diverse vlakken. Van spelletjes spelen tot zwemmen en van verhalen vertellen tot het maken van kunstwerken. Al jaren is de Gouden Poort verbonden aan dit initiatief en is De Gouden Poort ook aanwezig tijdens deze dagen. Een feestje!

Kijk voor meer informatie op World at your feet.

De krachten bundelen

Samenwerking tussen kinder- en jeugdtherapeuten in Purmerend

Ieder kind is uniek en vraagt om een aanpak op maat. Vanuit die visie werken we samen en verwijzen we – indien nodig – een kind door naar de therapeut die bij ze past.

Meer weten? Kijk op Kindertherapeuten Purmerend.

Speel, beleef, verwonder…

Speltherapiepraktijk De Gouden Poort

Carla Regter

Wilhelminalaan 1, Purmerend

06-23214483

carla@speltherapiepraktijkdegoudenpoort.nl

 

Ja, neem contact met mij op

9 + 11 =

Pin It on Pinterest